onsdag, juni 3

USA-korre åker hem efter Hells Angels-rykten

Igår rapporterade Realtid.se och Resume.se om att Thomas Möller, tidigare boss för Hells Angels, i ett avlyssnat samtal sagt att han lånat en lägenhet av Expressens USA-korre Staffan Erfors.
Nu åker Staffan Erfors hem från USA.

http://www.resume.se/nyheter/2009/06/03/staffan-erfors-aker-hem/index.xml


Expressens USA-korrespondent Staffan Erfors dementerar att han lånat ut en lägenhet till den förre Hells Angels-ledaren Thomas Möller. "Han upplever att de anklagelser som riktas mot honom är grova", säger Expressens chefredaktör Thomas Mattsson till Resumé.
http://www.dagensps.se/artiklar/2009/06/03/59006367/index.xml
Thomas Möller: Vi har inte diskuterat någon lägenhet
Hells Angels ex-president Thomas Möller hävdar att han är god vän med Expressens reporter Staffan Erfors - och att han genom honom kan påverka tidningens publiceringar. Erfors tillbakavisar påståendena.
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1592536/thomas-moller-vi-har-inte-diskuterat-nagon-lagenhet

Detta är bara ännu ett led i att polisen vill smutskasta personer. Det finns över 50 000 samtal inspelade och man väljer att framhäva detta samtal. Detta samtalet har ingeting med den misstänkta bedragaren eller hans påstådda gärningar att göra utan detta är ett samtal av privat karaktär. Således skall detta samtal överhuvud taget inte ingå i varken en stämningsansökan eller en förundersökning.

Jag har inte mer att tillägga i detta.

Förutom bikers och gangsters så känner jag även allt i från bankdirektörer och företagare till uteliggare och politiker men jag förnekar ingen av dem.

Jag förbeåller mig rätten att umgås med vem och vilka jag vill.

MVH
Thomas Möller

1 kommentar:

  1. När tysk polis (2006) presenterade inspelat samtal med polischef Tage Åström där han erbjöd sig skaffa olagliga vapen till "kända" profiler i Stockholm, då tystade riksåklagaren ned allt. synd att personer som Möller och andra inte kan dom rätta orden som skulle sätta stop för brottslingarna på polismyndigheten/åklagarmyndigheten.

    SvaraRadera