lördag, juni 27

Vi är fria, liksom fåglar i höjden


... Om kraftfulla «Harleyah» många är angelägna om respekt och avund. А все потому, что байкеру знакомо то, что чуждо простому человеку – ощущение абсолютной свободы. Det beror cyklister vet att konstiga människor - en känsla av absolut frihet. О тонкостях жизни рыцаря в кожаных доспехах, обуздавшего железного коня, нам рассказал представитель украинского байкерского клуба Route Brothers motorcycle brotherhood Дмитрий Крокодил. På intricacies i livet av en riddare i läder rustning, en järn hästen betslet, vi sa en företrädare för de ukrainska mc-klubben Route Brothers motorcykel broderskap Dmitry Crocodile.

- En del människor tror att cyklister nästan banditer? Hur ofta har du och dina vänner har problem med lagen?

- Det beror som kallas mc. För mig är det i första hand människor, som består i klubben. Om du var på klubben, så har du en stadga för denna klubb - en tydlig uppsättning lagar, som är företrädare för en förening. De människor som är berusade, dansar naken med fegisar i toppen, och de tenderar att cyklisten kan inte, eftersom det är någon enskild Ryder. Men detta är inte representativt för klubben. Radera klubben inte kan hedrad. Men problemet med lagen, naturligtvis, finns det redan börjar med det faktum att om du var på klubben, som regel, du kommer att arbeta för din klubb, och det är det som är olagligt resultat.

http://translate.google.se/translate?js=n&prev=_t&hl=sv&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.from-ua.com%2Fkio%2Fd458a6d0056a5.html&sl=ru&tl=sv&history_state0=

Orginal: http://www.from-ua.com/kio/d458a6d0056a5.html

http://translate.google.se/translate_t#

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar