måndag, december 22

Det finns regler vart man än befinner sig och här är de regler som gäller hos Archenemy MC

Regel 1 Regel 2 Regel 3 Regel 4 Regel 5

-Det var ord och inga visor. God Jul
http://www.archenemymc.se/regler.htm

11 kommentarer:

  1. Lika bra att stanna hemma framför TV:n om det ska vara på det här viset. När jag går på Bikerfest brukar det inte vara några bråk att tala om. och är det någon som är för full och skränig brukar folk komma emellan och avstyra bråk.

    Jag tycker det är mycket svårt att reta upp en Biker. Bikers är ett trevligt folk som gillar att festa och skoja, känner inte igen mig i ovan. Och absolut inte inom HA som klubben ovan tydligt visar att dom supportar.

    Ulf

    SvaraRadera
  2. Det e softa killar, inte så farligt som det låter

    Väsby Biker

    SvaraRadera
  3. Hahahaha. Vilken fantasi. Var får gossarna allt ifrån?

    SvaraRadera
  4. Du Razzia, är du inte rädd att reta upp dom där gubbarna, dom känns mycket 1% och kan vara lättstötta

    Toker

    SvaraRadera
  5. det är kvinnorna som är mycket farliga.

    SvaraRadera
  6. De där är bara en fjant klubb som tror att dom är ngt, inget att vara rädda för

    SvaraRadera
  7. Finns den här klubben kvar?? Sist ja hörde så hade dom varken någon klubb lokal eller några medlemmar. Är det någon som vet vart dom håller hus nu?? Dom finns inte kvar i lokalen i stan iaf

    SvaraRadera
  8. Lånat namn, Lånad logga, Lånade Klubbregler, Många lånta fjädrar där. Inte konstigt att enprocentarna reagerar. /Günther Kvast.

    SvaraRadera
  9. VI FINNS KVAR! HAR MEDLEMMAR, HAR LOKAL ÄVEN FAST VI FLYTTAT FRÅN STAN, DOM SOM BEHÖVER VETA VART VI FINNS VET! OCH DU GUNTHER INGET ÄR LÅNAD, OCH INGA SOM REAGERAT MEN LÄR REAGERAS NU NÄR DIN IP E SPAMAD! FJANT KLUBB!! KOM OCH TESTA ISTÄLLET FÖR ATT GÖMMA DIG BAKOM DATORN
    BEWARE! PRES AEMC STHLM

    SvaraRadera
  10. Fattar inte varför du ens har en s.k klubb för, det finns ju inga medlemmar, dom som du har haft hoppar ju av när dom märker att aemc inte är seriös. Har du lagat hojen än? Vad är du för en press som inte ens har en hoj, fast de förstås de har ju ingen i din "klubb". Se till att bli en seriös klubb och sluta ljug för folk att du har medlemmar när ni inte har haft en fullständig klubb med 5 fullvärdiga medlemmar på 2 år.

    SvaraRadera
  11. finns den här coola klubben kvar??

    SvaraRadera