torsdag, juni 18

Det blir ett förbud mot mc-västar och andra kläder som kan uppfattas som hotfulla på krogen i Eskilstuna.


Lyssna på lite radio:

Det beslutade kommunfullmäktige igår. Förbudet innebär att krogen kan avvisa kroggäster som har på sig Hells Angels-västar eller andra kläder som visar att man tillhör ett kriminellt gäng. Förslaget kom ursprungligen från Arbetsmarknads- och familjenämnden, där Sarita Hotti (S) är ordförande.
http://www.sr.se/cgi-bin/sormland/nyheter/artikel.asp?Artikel=2912493

3 kommentarer:

 1. perra, Oense MC18 juni 2009 21:41

  Jag föreslår förbud mot polisuniformer på krogarna i Eskilstuna, då polisväsendet bevisligen rekryterar och avlönar pedofiler, -Jag känner mig därför osäker att besöka krogarna för dagens lunch, tillsammans med mina barn.
  Det är ju ett faktum att pedofila element söker sig till polisyrket för att således lagligen knna ta del av pornografiska bilder av den karaktär dessa individer söker.

  SvaraRadera
 2. Men man blir ju inte Biker eller HA för att sitta på krogen med västen, det är inte mycket att väsnas över det här, bara media och Abate som bryr sig eller hur.

  Acke

  SvaraRadera
 3. Svar till Acke: Jag förstår av din kommentar att du inte är biker.Västförbud i Eskilstuna är början på en ny och större systematisk kamp för att utestänga och utesluta mc-killar från allt fler ställen och funktioner i samhället.Det kommer inte att sluta här.När krogförbudet är genomfört kommer det genast att följas av nya åtgärder. Till bikers är som instängda får i en fålla.Först då är polismakten nöjd.Först då har de fått oss dit de vill, dit därvi är kontrollerbara hela tiden.Så, visst fan bryr sig bikers.Det är här och nu vi måste ta kampen!Och det kommer vi var så säker!
  Peter Schjerva/ABATE Sverige/Nättidningen Payback

  SvaraRadera