söndag, juni 21

Den 34-årige umebo som pekas ut som ledaren för den Hells Angels-anknytna mc-klubben Red Devils i Umeå känner sig trakasserad av polisen.

Nyligen åtalades han för ett trafikbrott. Han har sedan i november dömts för tre andra trafikbrott och fått sitt körkort indraget. Nu hotar han att stämma polisen.

Som VK tidigare har berättat så är umeklubben på väg att få en status som supporterklubb till den kriminella organisationen Hells Angels. Den som verkar vara umeklubbens ledare är en 34-årig man med rötterna i Haparanda. Han har också kontakter med HA-klubben i Norrbotten.
http://www.vk.se/Article.jsp?article=286597


Payback svarar:

Hela polisstyrkan i Västerbotten tycks vara på krigsstigen i insändarspalten. Det råder ju rena kukluxklan stämningen.Och för vad? Bilbältesbrott, hastighetsbrott, oskattad bil mm.Allt petitesser,inte olikt gemene mans skattebrott och svartbetalningar. Nej, skärpning nu och läs Lindahl's uttalanden. Där har vi en man som låter som ett eko av en svunnen diktator. Ghetton, avrättningar, konfiskeringar,förföljelser. Fast nu talas det i termer av punktmarkering, bidragsinskränkningar, massiva myndighetsuppbåd och husrannsakan.

Olika metoder och begrepp, samma diskriminering. Varför? Jo,för att personen tillhör en för polisen misshaglig organisation.Detta är Sverige 2009 men det kunde varit Tyskland 1938.

Upplagd av Payback på www.Payback.name

1 kommentar:

  1. Är väl för fn inte mkt att gnälla om. Är man så klumpig att man åker omkring utan bälte och med oskattad bil när man bygger upp sin höga 1% profil så är man väl inte smartare än så.

    SvaraRadera