söndag, juni 7

Uppmaning till landets alla bikerklubbar och bikers: Utnyttja Paybacks resurser!

Uppmaning till landets alla bikerklubbar och bikers: Utnyttja Paybacks resurser!

Vi har nu ett organ, Nättidningen Payback; ABATE Sveriges officiella nättidning, som är representerat på landets största söktjänst för journalister och nyhetsredaktioner. Detta är ett unikt tillfälle som bikerkulturen aldrig tidigare har haft att påverka journalisters och massmedias nyhetsrapportering. Att få ut information kring olika händelser och anklagelser. Inte den vinklade och ur sitt sammanhang tagna citat utan den fullständiga och ocensurerade versionen ni själva ger av olika händelseförlopp.
Skicka ett enkelt mail med den text ni vill ha publicerad till: peter@payback.name och vi, Nättidningen Payback och ABATE Sverige, publicerar er text rakt upp och ner. Utan censur, utan vinklingar eller andra journalistiska påfund i avsikt att misstänkliggöra uttalandet.

På Newsdeks finns 5000 journalister och 6000 massmedieredaktioner anslutna. Förvisso är en del rena facktidningar inom vissa gebit. Renodlade nöjestidningar, fackförbundstidningar och likande. Men, Paybacks pressmeddelanden har haft stor genomslagskraft. De prenumereras på av över 2000 journalister och 1200 massmedieredaktioner. Så, visst fan når vi ut. Det är ett stort intresse kring skrivelserna. Att de sen ännu publicerats i mindre utsträckning är en annan sak men att vända opinionen tar tid. Och börjar med att sprida kunskap och information kring kulturegna symboler, drivkrafter och mekanismer och det är där vi är nu. Arbetet i denna riktning har ännu bara börjat. Det kommer att bli trögt. Det kommer att gå långsamt och det kommer att ske i motlut och motvind. Men jag ska ingenstans för detta är mitt liv och detta är vår, bikerkulturens egen kamp, på liv och död, för att återupprätta vårt anseende och tvätta bort kriminalitetsstämpeln. Och den skall vi vinna om det så är det sista vi gör, vilket det i stora drag handlar om då vi vid förlust faktiskt riskerar utrotning och förbud att existera såsom mc-klubbar samt förbud att bära klubbsymboler.

Så, återigen och till sist: Amuse me, use me, go ahead and abuse me eller rent ut: Skicka alla uttalanden, i alla dess former till Nättidningen Payback, så fixar jag korrekt preesmeddelanden i ärendet. Så hjälps vi åt att hjälpa oss själva.
Peter Schjerva/ABATE Sverige/Nättidningen Payback

http://www.payback.name

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar