fredag, juni 5

fundering...


Vad är en hobby klubb?

Är det en klubb, som åker hoj, mekar hoj, partajar med likasinnade, njuter av mc världen men inte tycker om allt våld, skit, massmedia, poliser, span, mm som ex. en 1% klubb har på sig?

Jag skulle vilja veta definieringen?

Är en hobby klubb alla som inte tillhör 1% sfären, fast dom kanske existerat i 10-15-20-30 år? Som dagligen åker hoj, kan varenda skruv på en knöl och panna?

Går det ifrån att vara hobby när man måste titta under bilen efter bomber, när fru och barn blir hotade? När man kan bli knivhuggen eller skjuten i en klubblokal....?

99% av dom som säger att hobby klubbar är dom som bara åker, mekar hoj, dricker och har skoj, har säkerligen aldrig varit närmare bikervärlden än Sonny Bargers bok.... 1% well...they know

Jag är glad jag har en hobby Jag har inget emot någon 1% klubb, dom får gärna göra sin sak, men jag uppskattar om dom gör det på sina fester, sina träffar, internt...låt de sk. hobby klubbarna göra sitt då.

JJDecay

*************************************

Hobbyklubb
Tjenare jag har följt forumet flera år och valt att inte kommentera....
Men vafan måste ju ge min åsikt också


I varje "hobbyklubb" finns några 1% medlemmar tror jag, men brukar försvinna när dom känner att dom drar hela klubben själva att det är förlite engagemang på medlemmarna (tröttnar på att sladda runt själva och en klubb kåk som gapar tomt större delen av veckorna)

Harley55

1 kommentar:

  1. Till JJ Decay: Hobbyklubb är ETT ORD! Hälsningar en "lärd" 1%er

    SvaraRadera