lördag, juni 13

Ett narrspel i Uppsala. Ord stod mot ord i tingsrätten men alla vet att detta är riggat av Pricken & hans tjej


Grov stöld eller bara en legitim hämtning av eget gods hemma hos f.d bästa polaren? Ord står mot ord i den uppmärksammade rättegången mot Stefan Eriksson, som tillsammans med flera andra män står anklagade för att bland annat ha stulit föremål för miljonvärden hos Pricken i Dannemora. Alla som känner parterna är helt stumma av förvåning, alla vet att det är Stefans prylar som kom på villovägare efter den inte helt okända kraschen i USA.

Pricken borde vara i rätten och reda ut detta men väljer att lägga sin polare för en simpel stöld.

När vasse advokaten Björn Sandin frågade ut Prickens tjej om tavlor var hon knappt medveten om motiven, än mer oklar över konstnärernas namn mm, hon påpekade för rätten att hon har är begåvad med ett kort minne.

Hon sa sig fått allt i gåva inkl en superdyrbar klocka.

När målsägaren (PU's tjej) blir utfrågad rodnade och krumbuktade hon sig så mycket att åklagaren skruvade besvärat på sig.

Åklagaren frågade också om de tidigare kollegerna nu blivit fiender. Det förnekades av Stefan Eriksson, trots att han tidigare antytt att kumpanen kan ha lagt beslag på värdefulla klockor från USA-tiden.

- Vi har varit vänner länge. Det som hänt reder vi ut själva, det behövs ingen tredje part, sammanfattade Stefan Eriksson.

Rättegången fortsätter närmast på måndag, och väntas avslutas efter midsommar.

http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=77-AV_ID=920363,00.html?

Med såna vänner behöves inga fiender.

1 kommentar: