torsdag, november 22

ERIK LANNERBÄCK ASA MC hoppade av från gänget Brödraskapet.



Se en av Stockholms farligaste MC-killar som blivit snäll.
Nu hjälper han killar på glid

SVT 7.15 Torsdag 22 november 2007 ERIK LANNERBÄCK

Presentation av Erik Lannerbäck


Hör Erik Lannerbäck, grundare av det kriminella nätverket Brödraskapet, berätta sin historia. Kvällspasset tisdag 30 oktober 2007 18:06

2 kommentarer:

  1. Bättre sen än aldrig , finns det som säger. Erik måste ta Hela steget och även göra upp med sitt förflutna , då det med all säkerhet finns brottoffer som ej fått upprättelse ännu och han nu då kan bidra med sitt veto. Frågan är då ,, Gola eller visa starkt civilkurage .. Erik avgör.. Exempel. den 7/3-04 , gör polisen kl 20.10 tillslag mot en lägenhet på Magnus Ladulåsgatan 24 Sth(Lägenheten är ``Tok Erik``s)då dem söker bla en efterlyst kille vid namn ´´Walle``. Då fram kommer det även att fanns kläder etc som tillhörd en Bandios medlem. Och ägaren till dessa kläder är i sig skyldig och delaktigt till ett fall i Söderförort om mordförsök och utpressningsförsök. Och tillsammans med hans kumpaner och anstiftare i från Södertälje.Där det finns heldel ouppklarat ännu. Där kan nog Erik hjälpa till och visa vad som han vet & menar med att civilkurage. Om han villa stoppa våldet.
    finnen

    SvaraRadera
  2. Hej ERIK! Minns du mej? Ja var med i gänget runt omkring "king Side" på den tiden.. Jag kallades "Soffan" Bodde i Gamla Stan på den tiden Du följde med mig och min mamma/hennes man till fjällen där vi åkte slalom.
    Jag kände mig ständigt underlägsen under den tiden/var nog inte så lycklig ungdom...
    Senare gifte jag mig med en "rikemanspojke' från Djursholm. Vi fick en fantastisk, vacker o underbar dotter, som idag är 17 år. Tyvärr hamnade även hon i en del problem som 13åring och bor idag varvat på behandlingshem och hemma hos mig.
    Erik, ibland minns jaG tillbaka, och kan aldrig riktigt glömma din mamma. En så fantastisk människa, men så oerhört sårbar. Hon var ju nära blind, hon älskade dig. Men mitt minne är att du behandlade henne ganska grymt.
    En gång bjöd hon mig och min mormor på operan där hon var sångerska. Jag kommer aldrig att glömma den gången hon var uppe på Munkbron hos mig och kokade te när jag var sjuk, och ingen brydde sig.
    Din mamma måste ändå invigt dej i någon form av empati???
    Iaf, jag skulle så gärna veta hur hon mår idag. Såg dig på "debatt" häromdan och du verkar trots allt må rätt ok. Men hur mår hon?
    Ok, ja kanske "inte har me de att göra". Men hon är en männika som gett ett intryck på mig.Önskar dej allt gott!
    Hette SOfia Kumlien på den tiden. Idag heter ja Nicole Johnson

    SvaraRadera