måndag, juni 8

Expressens chefer var snabba med att ta avstånd från sin medarbetare Staffan Erfors. Ett agerande som nu får kritik från flera håll.

Det var i förra veckan som Realtid.se avslöjade att Expressens USA-korre Staffan Erfors har en personlig relation med Hells Angels ex-president Thomas Möller. Han skulle bland annat ha lånat ut sin lägenhet i Malmö till Thomas Möller, något som Staffan Erfors först förnekade.

Thomas Mattsson valde dock att kalla hem sin korrespondent. När det sedan visade sig att uppgifterna om lägenheten stämde valde tidningen, enligt den officiella versionen, att distansera sig från sin reporter.
http://www.dagensmedia.se/mallar/dagensmedia_mall.asp?version=240145
Att låna ut en lägenhet till en kriminell människa är knappast något som automatiskt borde leda till avsked, fortsätter Rolf van den Brink.

"Umgicks inte Robert Aschberg med den för dråp dömde Christer Pettersson? Firade inte Gert Fylking och Christer Pettersson jul tillsammans?"

Rolf van den Brink får medhåll från Olle Lidbom, som driver mediebloggen Vassa Eggen. Han är, likt van den Brink, "inte bekväm" med Expressens avskedande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar