lördag, maj 30

Payback får mothugg = en öppen debatt

Som svar på Boris kommentar kring artikeln: "Kriminella gäng rekryterar efterblivna" http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/235897-kriminella-gang-rekryterar-efterbli?postingId=237126 postade Payback följande kommentar:

Boris: Din enda ursäkt är om du inte är läskunnig men likväl kan skriva annars har du ingen ursäkt för ditt påstående: "Enligt dej har aldrig någon med sk. mc-anknytning gjort något olagligt" Jag har aldrig uttalat någonting ens i stil med detta. Jag har sagt att all kriminalitet som förekommer är ett resultat av enskida individers kriminalitet och inte kriminalitet som sker i klubbregi.Vad du än hävdar så har ingen klubb någonsin bevisats ha beslutat, planerat, verkställt samt tagit profiten av några brottsliga gärningar. Så återigen:Det finns individer inom mc-miljön, likaväl som inom alla andra kollektiv, som i enskild regi begår kriminella handlingar. Detta gör dock inte klubbarna till några kriminella sammanslutningar då de icke har med individernas handlingar att göra. Läs om Nättidningen Paybacks artikel: Sanningen om bikerkriminaliteten och läs den noggrant denna gång med öppna sinnen.
Peter Schjerva/ABATE Sverige/Nättidningen Payback

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Boris: Har läst många av Peters inlägg. Han har aldrig påstått att ingen med mc-anknytning gjort något olagligt. Det han däremot lägger tyngdpunkten på är att organisationerna som sådana inte kan beläggas med skuld för vad utomstående gör. Så Boris DU ÄR SÅ JÄVLA PATETISK om du inte kan läsa innantill och inte förstår andemeningen i det som skrivs.
Varberg 2009-05-30 10:26

Jag har varit på många mcfester och aldrig träffat någon som är efterbliven. Det är nog snarare så att dom flesta inom mc världen ligger över IQ genomsnittet.
What 2009-05-30 10:12

Fan va förbannad jag blir när jag läser dom här kommentarerna. Har någon av er skitsnackare läst Peters blogg?

Kjell - 2009-05-30 10:08

Peter Schjerva, lägg ner ditt skitsnack nu. Enligt dej har aldrig någon med sk. mc-anknytning gjort något olagligt. DU ÄR SÅ JÄVLA PATETISK, DIN BLOGG ÄR SÅ SJUK!

Boris - 2009-05-30 09:19

Peter Schjerva jobbar för en förening ABATE som Hells Angels och Bandidos betalar medlems avgifter till.

Det därför han den enda som försvarar mc klubbarna här.

EVIL - 2009-05-29 22:45

Men hallå. Det finns ingen massmedial förföljelsekampanj av mc-gäng.
Peter, du skriver väldigt ofta och verkar inte ha fötterna på jorden.
Visst, mc-gäng kanske får ta lite mkt skit. Men, du tror ju att de sitter och spelar kort hela dagarna och nätterna.
Du låter som en kille som vill vara med de stora tuffa killarna.
Du måste landa någonstans.

Daniel - 2009-05-29 22:03

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar