fredag, maj 29

Förklarande och förtydligande av "en-procentsbegreppet"

Som ett pressmeddelande och svar på artikeln: ""Allt fler kriminella mc-gäng i länet" http://www.dt.se/brottsplats/article433490.ece publicerade Payback följande pressmeddelande på Newsdesk:


1 % - are är den av oss på hundra som vänt ryggen åt samhället och det sätt på vilket politikerna försöker tvinga oss att leva. Det är därför vi ser motbjudande ut, för vi vill inte bli som ni eller se ut som ni. Så försvinn ur vår åsyn.

Se på din broder som står bredvid dig och fråga dig själv om du vill ge honom hälften av vad du har i dina fickor, eller hälften av vad du har att äta. Om en medborgare slår din broder, vill du då hoppa på honom utan att fråga varför? Det finns inget varför!

Din broder har inte alltid rätt men han är alltid din broder. Det är en för alla och alla för en. Om du inte har de här åsikterna - gå din väg! För du är en medborgare och tillhör inte oss.

Vi är outlaws och som sådana följer vi de Fredlösas sätt eller går vår väg. Alla medlemmar är dina bröder och din familj. Du stjäl inte din broders ägodelar, pengar, kvinna, hans stil eller hans humor. Om du uppträder så mot din broder uppträder han så mot dig. Klicka och läs!

http://www.newsdesk.se/pressroom/naettidningen-payback/pressrelease/view/foerklarande-och-foertydligande-av-en-procentsbegreppet-298640

Klicka och läs!

--
Upplagd av Payback på www.Payback.name

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar