lördag, maj 30

Lowbrow Magazine...


Lördag 30 maj, 2009
Raw Bar, Gamla Tullgatan 3, Eskilstuna
Dag: Från kl 13.00 till 18.00, Gratis
Kväll: Från kl 20.00 till 02.00, 150 SEK

Så var det dags att samla alla Lowbrow-skallar igen! Självklart håller vi till i Sméstan och på samma ställe som sist, nämligen RAW Bar på Gamla Tullgatan 3 i Eskilstuna. Lördagen 30 maj blir ett heldags-stök med start kl 13.00 då alla med amerikanska tillstukade fordon är välkomna att visa vad hänt i garaget sedan sist - Hot Rods, Kustom's och hojar. Dagsaktiviteterna är mellan kl 13.00 till 18.00, där det förutom utställning blir fantastiska Yellow n' Bluegrass, utebar och BBQ, DJ's, Lowbrow-konst, försäljning och andra saker som vi inte vill avslöja nu...
Raw Bar öppnar kl 20.00 och stänger kl 02.00. Live-musik i form av The Flamingo Stingers från Göteborg och Evil Emil & King Kongo Cobras. Tre DJ's, Loco Angel med fler, uteservering och annat vansinne.

En hemgjord hyllning till gamla kustomkärror, hot rods, fräna bågar och kanske mest av allt; den skaparglädje och fantasi som präglar hela denna del av garagekulturen med tillhörande konstformer och personliga uttryck. Vi avser därför att belysa denna periods tidtypiska byggen och estetiska tankesätt i tidningens innehåll. Förutom att kolla in balla byggen, ta tempen på folks kreativitet, vill vi gärna förmedla lite av den känsla som de gamla amerikanska pockettidningarna erbjöd läsarna när det begav sig. Ta lika delar klassiska blaskor som Rod & Custom och Car Craft, lägg till lite Beatnik attityd och anti-jantelag, och du kommer förhoppningsvis i närheten.

http://www.lowbrowmag.com/party.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar