onsdag, maj 27

Ett billigt sätt att demonisera mc-klubbar!

Som en kommentar till artikeln: " Åklagaren yrkar fängelse för dieselsmuggling" http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=4657202 postade Payback följande kommentar:

Varför detta omnämnande av Eastside MC eller Hells Angels? Detta är ett rättsfall som avser två personers eventuella dieselsmuggling och har ingenting att göra med några mc-klubbar. Det är bara ett billigt sätt att i onödan misstänkliggöra och demonisera mc-klubbar.
Skulle tidningen på liknande sätt skriva att två personer som är medlemmar i exempelvis Luleås företagarförening är anklagade för skattebrott? Någonting säger mig att ett sådant rättsfall hade refererats helt annorlunda och några hänvisningar till medlemsskap i föreningar hade säkert inte heller förekommit.
Peter Schjerva/ABATE Sverige/Nättidningen Payback

5 kommentarer:

 1. Hur menar Payback nu? I texten står det att den huvudåtalade är med i en klubb som snart förväntas tas upp som fullvärdiga i HA, är inte det koppling nu, är det inte hårklyveri det här.

  -------

  Onsdagen är sista dagen i rättegången i den disselsmugglingshärva med kopplingar till Hells Angels. Den huvudåtalade Jörgen Eriksson är högt uppsatt inom Eastside MC i Luleå, som är nära att bli fullvärdiga Hells Angels-medlemmar.
  Kammaråklagare Aino Alhem från internationella åklagarkammaren i Stockholm yrkade i sin slutplädering på två och ett halvt års fängelse för Eriksson.

  För medhjälparen Rickard Nordin, som åtalas för medhjälp till brottet yrkade åklagaren på ett kortare fängelsestraff, alternativt kraftiga böter.

  De åtalades försvarare yrkade på att de endast ska dömas för de brott de erkänt, d v s i Erikssons fall införsel av diesel för eget bruk.

  Rättegången avslutades vid lunch på fredagen och dom meddelas den 12 jun

  SvaraRadera
 2. Jag har skrivit så mycket om kopplingar nu så du får ta del av vad jag redan författat i ämnet. Läs:http://www.newsdesk.se/pressroom/naettidningen-payback/document/view/roerande-begreppen-kopplingar-till-och-anknytning-till-4397 Det är enbart en akt av misstänliggörande av klubbar då enskilda individer gjort brottsliga handlingar. För övrigt handlade min kommentar om just det överflödiga i att överhuvudtaget dra upp någon klubb i detta sammanhang.Det är individer som står åtalade och inga klubbar.Det är samma sak som med plural och singular.Plural avser flera, exempelvis kollektiv.Singular avser ental, enstaka individer!Det är alls inte svårt att förstå skillnaden om man inte far med suspekta motiv.
  Peter Schjerva/ABATE Sverige/Nättidningen Payback

  SvaraRadera
 3. Vanja kärringen som jobbar på LO kopplas hela tiden ihop med LO när hon sitter i olika styrelser eller bjuder med sin man på semester och skit. Det ligger i sakens natur att göra denna typen av kopplingar om man jobbar med media, håller både med Dig och Media.

  SvaraRadera
 4. om jag kopplar in min nygamla dator i ett hål i väggen blir det ozå en koppling. om man i wrestling kopplar greppet rätt så vinner man.
  http://www.youtube.com/watch?v=u2BrKjv1Gxk&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=oJ4L3BCKik4&feature=related

  SvaraRadera
 5. det var visst någon där inne i Black block, som förbjöd vapen tiden före WTC 11 september 2002.
  han den där Xpresidenten,han visste inget.
  bebis som bebis, även om den e jevlig Svart.

  SvaraRadera