tisdag, maj 26

Kopplingen till Jönköpings län blir allt svagare i den stora brottsutredning som pågår mot personer med anknytning till Hells Angels.

Det var i början av maj som polisen slog till och tog in 16 personer för förhör, samt gjorde husrannsakningar. Enligt de första uppgifterna greps en man från Gislaveds kommun, men det har nu framkommit att han enbart har förhörts som vittne och inte är misstänkt för något.

Då påstods också att den mcklubb han tillhör var fullvärdiga stödmedlemmar till Hells Angels. Att mcklubben i Gislaveds kommun skulle vara stödmedlemmar bestrids helt av klubbens kontaktperson som säger till nyheterna att de ryktena nog har kommit i svang eftersom de har stött på medlemmar i Hells Angels på större mc-fester.
http://www.sr.se/cgi-bin/jonkoping/nyheter/artikel.asp?Artikel=2860752

2 kommentarer:

 1. "fullvärdiga stödmedlemmar"? Det var ta mig Fan det dummaste jag hört i år. Schervja, Payback och ABATE kan inte ha mer rätt - det börjar bli ganska löjligt med alla påhittade kopplingar till höger och vänster.

  SvaraRadera
 2. ja det kan lätt bli kopplings fel, själv föredrar jag att inte koppla upp mej på internet, utan se film på fredagar med ett
  glas "nåt gott" en gång testade jag Absint,
  om jag gör det igen, kan jag inte flyga min Cessna igen. jag har just försökt att fånga in en man att fixa ihop en Trike(jag lyckas inte så bra,dom kan glömma det där med flyga flygplan, de kan ju alltid försöka fråga dom andra piloterna om dom har lust att flyga omkring.//ELNA.de//

  marie B

  SvaraRadera