onsdag, maj 20

F d Top Side stannar kvar i Norrköping, blir granne med polisen :)

För 250 000 kronor köpte kommunen ut före detta Top Side MC från klubblokalen i Åby. Klubben, som är provmedlem i den kriminella mc-klubben Hells Angels, väntas snart flytta in i sin nya lokal på Stockholmsvägen i Norrköping. En lokal som ligger bara några hundra meter från polishuset.
http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=5246536

De 250 000 kronorna är pengar kastade i sjön om kommunens avsikt var att bli av med mc-klubben för gott. En av dess ledande medlemmar, en 42-åring, har nämligen hyrt en lokal på drygt 300 kvadratmeter på Stockholmsvägen 18, endast ett par hundra meter från polishuset.
I egenskap av president i före detta Top Side företrädde 42-åringen klubben i de tidigare förhandlingarna med kommunen om avflyttning från Åby.
http://www.corren.se/ostergotland/norrkoping/?articleId=4885101&date=&menuids=

Som en kommentar till två olika artiklar: "F d Top Side håller sig kvar i Norrköping" http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=5246536 samt
"Mc-gäng blir grannar med polisen" http://www.corren.se/login/default.aspx?ref=/ostergotland/norrkoping/Default.aspx?articleId=4885101 postade Payback nedanstående inlääg med minimala skillnader:

Jag ber om att få gratulera Norrköpings befolkning till det mest effektiva redskapet att få ner brottsligheten inom ett område: En mc-klubb som hyresgäst! Vad jag grundar detta faktum på:" http://www.uppsatser.se/uppsats/2c2f79c234/ Akademiskt bevis på förhållandet.
Så nu kanske polisen, som i ett nafs blivit överflödiga, istället kan flytta ut till lite billigare lokaler. Vad sägs om Top Sides f.d lokal. Den ryktas ju vara ledig från den 1 juni.Bara ett förslag!
Peter Schjerva/ABATE Sverige/Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar