torsdag, oktober 9

SCANBIKE - DÖDENS ÄNGLAR - MC KULT


SCANBIKE - Kul tidning med bra trevliga nyheter:
Jönke skriver en story Nightride to Stockholm som jag inte läst förut + massor av snygga hojar. Strandhugg + bilder från tex: Scandinavian Harly Days i Roskilde, ALS-Dagen, Poker Run 2008, NO LIMIT MC i Norrköping, Black Dragons MC Summerparty, Mjölner MC's minneskortege. Sailfest och fest hos LORDS, Sommarfesten hos East Coast Riders MC, Eriks Memorial Party, och givetvis SOFIA HOGS 40 ÅR.

Och Mälaren runt med fest hos Strul MC? Eller nämns det bara i ledaren?

Flera sidor EastCoastRiders MC Gotland, Night Rod Supercharger med bombnedslaget December Wiklund.

HD CHICKS Norway + mer norge

Information från Region 2 (modellen)

-Random MC har sista månaden tappat flera fullvärdiga medlemmar av olika anledningar. Då vi sitter som regionsansvariga för mellannorrland så är det en naturlig följd att då vi inte når 5 fullvärdiga medlemmar, hänger av oss våra färger under tiden fram tills vi fått våra prospects "färdiga". Vi finns på plats på Random house i minst samma utsträckning som förut så det är bara att dyka upp.

IRON HORSES MC NORWAY
Vi vill informera alla att vi har ett nytt ledarskap. Den tidigare presidenten har blivit utslängd. Vi kommer nu att fokusera på det MC klubbar handlar om, Hojåkning, fester och broderskap. Vi ser fram emot att träffa er på vägarna. Secretery Iron Horses MC Norway.

Boken Dödens Änglar har massor av faktafel men är spännande i alla fall.

Jönke Mitt Liv kan man inte läsa för många gånger, den känns kul Hver gang.

MC-Razzia

2 kommentarer:

  1. Dödens änglar har många felaktiga årtal, datum men sant, spännande läsning i alla fall.

    SvaraRadera