fredag, oktober 24

Kriminalvårdaren lockade till sig en ryska via internet. Nu åtalas han för att ha misshandlat henne.

Det 53-åriga offret berättar i förhör att hon mötte mannen via en hemsida. Efter samtal på nätet, beslutade de två att träffas i september 2006.
En månad senare flyttade 53-åringen, som inte hade något uppehållstillstånd, in hos mannen. Motprestationen skulle bestå av städning och tvättning.
I själva verket rörde det sig, från kriminalvårdarens sida, om krav på helt andra tjänster. Åtminstone enligt kvinnans version.
I förundersökningen beskriver ryskan de bisarra sexlekar, inte sällan med inslag av piskor och rep, som hon tvingats utstå. 53-åringen påstår att mannen hotade att avslöja henne som illegal invandare om hon inte ställde upp. Vid en tidpunkt köpte mannen underkläder till kvinnan.
- Om jag inte tog på mig dem hade min styvdotter (född 1988) behövt göra det, konstaterar 53-åringen.
Efter en mardrömskväll i juni 2007 flydde kvinnan slutligen från kriminalvårdarens bostad. Hon hade skador som indikerade att hon utsatts för upprepade knytnävsslag, strupgrepp och blivit dragen i håret.
I en äldre journalanteckning finns noterat att 53-åringen fått huvudet dunkat i golvet flera gånger och troligen varit avsvimmad.
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=220&a=453583

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar