tisdag, oktober 28

Betala 2,4 miljoner kronor inom 24 timmar, annars blir det blodbad. Hotet framfördes till två finansmäklare på Grand Hotel. Tre av fem fällda

Västerås SK tipsade oss om detta...

Tre av fem åtalade fälldes på måndagen för grovt utpressningsförsök mot två finansmäklare från Norrköping. En av de fällda döms till ett års fängelse, de båda andra till vardera tio månader. Två av de åtalade frikänns.

En 34-årig jönköpingsbo, medlem i Bandidos supportergrupp X-team, döms till tio månaders fängelse. Han visade under mötet upp sin tröja från X-team och sade till mäklarna att de visste vilka de hade att göra med.

Två kusiner från trakten av Stockholm, 28 respektive 27 år gamla, frias. Enligt mäklarna uttalade ingen av dem några hot under mötet. Den ene av dem föreföll tvärtom resonabel.

Detta skriver roligt nog Thomas Möller och Ingemar Norgren på NT, ja det roliga är ju inte att det var X-team som åkte dit den här gången också utan att journalisten heter TM

Se filmen ( TV ) http://nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=4308963

Poliseleven som greps i samband utpressningsmålet i tingsrätten misstänkt för övergrepp i rättssak..... eller hur ligger det till med det nu igen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar