måndag, oktober 27

Mindst syv topfolk fra Hells Angels Århus-afdeling er røget ud på grund af uenigheder om håndteringen af konflikten m indvandrerbander

Den tidligere præsident, Jimmy Nissen, er en af de syv Århus-HA'ere, der er suspenderet.

Mindst syv toneangivende rockere er blevet smidt ud af Hells Angels på grund af intern uenighed omkring linjen overfor indvandrerbander, skriver Ekstra Bladet.

Det drejer sig om toprockere fra klubbens Århus-afdeling, der er blevet suspenderet. Ekstra Bladet skriver, at de ikke kunne forlige sig med den konfrontative linje, som toppen har lagt for rockerne i kampen mod indvandrerbanderne.

De suspenderede rockere tæller blandt andet Århus-afdelingens præsident Jimmy Nissen.

- Der har længe været uro netop i Århus-afdelingen. Det er tydeligt, at ikke alle er enige i den konfrontative stil, siger Jørgen Isalin fra Rigspolitiets efterforskningscenter til Ekstra Bladet.

Jørn Jønke Nielsen bekræfter, at klubben er blevet betragteligt decimeret.

- En del er blevet suspenderet, syv-otte stykker. Jeg har ingen kommentarer til hvorfor, siger han til Ekstra Bladet.

Ifølge Jørn Jønke Nielsen er det endnu ikke afklaret, om eks-medlemmerne ender i 'bad standing'.
.........................................................................................................
Bandekrigen sprænger Hells Angels. Opgøret mod indvandrerbanderne får nu toneangivende rockere til at forlade Hells Angels i Århus.
http://politiken.dk/indland/article588638.ece

HA's Jørn Jønke Nielsen bekræfter, at klubben er blevet betragteligt decimeret.

- De er suspenderet - de er ikke smidt ud. Forskellen er, at man skal tage stilling til, hvad der skal ske længere henne ad vejen, siger Jørn Jønke Nielsen til DR Nyheder.

Jørn Jønke Nielsen vil dog ikke sige, om suspenderingen af de ni medlemmer har noget at gøre med, at de synes, stilen over for indvandrerbanderne har været for hård.

- Det kan jeg ikke udtale mig yderligere over - det er sådan set privat club business. Ud over at de er suspenderet, og nogle har valgt at melde sig ud, så har jeg sådan set ikke mere at tilføje, siger Jørn Jønke Nielsen.
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2008/10/27/031652.htm

(TV) http://jp.dk/webtv/?movieId=16657&autoplay=1

1 kommentar: