tisdag, oktober 7

Indvandrererleder vil afstraffe tre HA'ere


Efter flere ugers ro har opgøret mellem rockere og bandemiljøet taget en overraskende drejning.

Det er lederen af Den Internationale klub, Danny Abdalla, der stiller krav om erstatning og udlevering af tre rockersupportere.

Abdalla kræver at tre navngivne medlemmer af Hells Angels' støttegruppe AK81 bliver udleveret til afstraffelse, og at der betales erstatning for drabet på den 19-årige Osman Nuri Dogan, der i august blev dræbt foran et pizzeria i Tingbjerg.

»Betal fire millioner«
Drabet fik gnidningerne mellem banderne og HA-miljøet til at eksplodere. I dag er et medlem af AK81 sigtet for drabet, men politiet har endnu ikke haft materiale nok til at få ham fængslet. http://politiken.dk/indland/article578829.ece

– Bande-konflikten stopper ikke, før en HA-rocker er død.

Danny Abdalla, præsident for fremmed-rockerne i Den Internationale Klub (DIK), er ikke direkte involveret i opgøret mellem indvandrer-bander og Hells Angel – men DIK har indgået tætte alliancer med de andre indvandrere, oplyser den 41-årige gangsterboss.
http://ekstrabladet.dk/112/article1066716.ece

Politiet bekendt med ’dødslisten’
Politiet kender godt til den dødsliste, der angiveligt findes i indvandrerkredse. Listen skal indeholde seks navne på medlemmer af rivaliserende bander
http://ekstrabladet.dk/112/article1066722.ece

Danny Abdalla, kræver i et stort interview med B.T. tirsdag en "udlevering" af tre navngivne AK 81-medlemmer og at Hells Angels betaler en erstatning til familien, der mistede 19-årige Osman Nuri Dogan i bandekrigen i august.
http://jp.dk/indland/krimi/article1478593.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar