onsdag, maj 13

Veckans bästa texter finns i Misstänkt nr 4:a eller har du några förslag på bättre?

Knasisgaste nyheter i veckan är ju att Stefan Eriksson's ¨life and crime¨ ska bli film i USA (Realtid.se)(di.se), när man blir så känd som Stefan kan man ge ut en egna kokbok :)

Den senaste tidens HA rapportering i alla media om hur många som grips, åtalats, för vad, hur långa straff är så jävla tråkiga. Folk åker dit men inget kul att läsa om utan must och färger.

Bättre är analysen om Kriget eller inte Kriget i Köpenhamn, vilka gäng är på arenan, vilka agerar och är dom på väg till Sverige. Läs Misstänkt nr 4:a

Journalisten Andreas Hermansson får till det. Läs får du se.

Spännande läsning om rånarligan som fick rikskuponger i Gbg.
Tag lärdom, läs Mats Lerneby. Läs Misstänkt nr 4:a

Lasse Wierup med hans arbetade texter och ljudboken Svensk Maffia fick många myndigheter och makthavare att ta en aktiv roll mot ¨gänghoten¨

Slocum är ett med sin nutid.

Peter Payback öser på med Kulhammare och jag hejar på.

******************************************

Misstänkt – Sveriges enda kriminalmagasin!

Gärningsmannaprofilen kan avslöja mördaren
Ulrika Åkesson hittades död i sin säng i sitt hem i Helsingborg sommaren 2001. För första gången publiceras hela polisens gärningsmannaprofil på Ulrikas mördare.

Den obarmhärtige samariten
Vårdbiträdet Peter dömdes för 16 giftmord och elva mordförsök på sina patienter. Han erkände 27. I dag är Peter en fri man och kan när som helst få arbete inom svensk sjukvård igen.

Hemlig identitet
Hotade svenskar plastikopereras, göms och får en helt ny bakgrund.

Tiden är snart ute
27-åriga Eva Söderström mördades brutalt längs en skogsväg i idylliska Kramfors. Mordet skedde för snart 22 år sedan och gärningsmannen är fortfarande på fri fot. Om tre år preskriberas fallet, men än lever hoppet om att hitta mördaren och ställa honom inför rätta.

Brottsplats Köpenhamn
Över 160 skottlossningar på ett år. Svarta rubriker om gängkrig, mord och krigszoner mitt i Köpenhamn. Nu blickar Danmarks tyngsta brottslingar över sundet mot Sverige. Men behöver allmänheten verkligen vara rädd? Bakom statistiken och mediabruset finns en annan sanning.

10-årige Bobbys öde
Bobby Äikiäs död 2006 skakade hela Sveriges befolkning. Under flera månader utsattes den lille pojken för grov tortyr av sin mamma Niina och styvfar Eddy Larsson. Till slut klarade hans kropp inte längre påfrestningarna och han dog ensam i sin säng.

http://www.misstankt.se/misstankt/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar