lördag, maj 2

Den korrekta överättningen av Outlaw är fredlös

Som svar till signaturen Svensson kring artikeln: "HA misstänks ha lurat staten på 50 miljoner"
http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/205144-ha-misstanks-ha-lurat-staten?postingId=206043 publicerade Payback följande inlägg:

Svar till Svensson: För det första; Outlaw mc-gäng är avsiktligt felöversatt av polis och media. Outlaw betyder inte att man ställer sig utanför samhället. Den korrekta överättningen av Outlaw är fredlös. Alltså att man är fritt villebråd för polis och media, precis som det är idag.Då ingen tycks våga stå upp för mc-kulturen utan bara går som lydiga hundar med husses strypkoppel runt halsen, utan vare sig röst eller vilja intakt.

Att polisen genomför en razzia innebär inte att någon fälls i slutänden. Det är väl ungefär som med Säpo och terrorister. Många anhålls under buller och bång men släpps senare till det nästan ohörbara ljudet av en återhållen fis.Det bara luktar illa!

Nu är det upp till åklagaren att leda anklagelserna i bevis. Kan inte åklagaren bevisa att brott föreligger så är samtliga personer ifråga också oskyldiga till anklagelserna och viktigast av allt: Fram till en eventuell framtida dom, har media, myndigheter och privatpersoner att utgå ifrån att individerna är oskyldiga och omedelbart stoppa det pågående mediadrevet! Ty ingen har rätt att bedriva massmedial lynchning och att föregripa rättskipningen då det i så fall också, på grund av den stora uppmärksamheten kring fallet, är att betrakta såsom otillåten påverkan på rättssystemet. På samma sätt som bland annat enskilda individer inom mc-kulturen anklagats för att göra! Och, enligt lag har alla rätt att betraktas såsom oskyldiga tills deras skuld bortom rimligt tvivel bevisats!

Att polisen fått förstärkning med 200 extra poliser mot de grupper de själva definierat såsom tillhörande s.k. organiserad brottslighet har i uppstarten inneburit att de likt en duracellkanin på speed yrt runt och förmått krogar att utestänga alla med bikervästar, supportertröjor samt personer där olika vakter vet att de har ”koppling till” mc-klubbar. Vidare har de fått ökad tid och manskap att påverka kommuner att köpa upp mc-lokaler i avsikt att vräka eller förhindra etablering av mc-gängen. Vidare har de inte minst har vi sett en mängd otidiga inlägg runt olika artiklar om mc-gäng där poliser under diverse pseudonymer såsom mc-förare, hd-åkare och Pkk författar hatiska och påhoppande inlägg. Slutligen har de påverkat kommuner och tidningar i framförallt den norra regionen av landet att genomföra reportageserier och att sluta sig samman mot mc-klubbar. Allt som vanligt utan att förete ens skuggan av ett bevis om nämnda klubbars kriminalitet. Men förarbetet har ju varit lika utdraget som välformulerat så media och allmänhet behöver ju inte längre övertygas i skuldfrågan då de sedan länge är frälsta.

Så att ge polisen extra medel att sätta in i kampen mot organiserad brottslighet har inte medfört mer konkret än att den mediala lynchkampanjen således stärkts. Det kan liknas vid att ge en 5-åring en hundralapp och släppa honom ensam in i en lösgodisaffär. Som förälder kan du ha manat hur mycket som helst om återhållsamhet men barnet lär likväl handla, handla och åter handla. Beatrice Ask har, i god tro får jag förmoda, släppt löst inte bara en elefant i porslinsaffären utan än mer ett godismissbrukande barn i en lösgodisaffär. Jag lär få många anledningar att återkomma i saken.
Peter Schjerva/ABATE Sverige/Nättidningen Payback

http://www.payback.name
http://payback-name.blogspot.com

1 kommentar:

  1. I gårdagens kvällsposten läste jag om en skrivbordspolis som sysslade med bordellverksamhet, på kvällen.(Enligt artikeln så var han så svältfödd på sex att han började med sextjänster) han har tydligen blivit avstängd från sin tjänst.
    gör denna nyhet ett intryck att hela poliskåren igentligen är ett styck (hmhm tamtitam) ja ni vet vad jag menar.

    SvaraRadera