söndag, maj 24

Bikerkriminaliteten är en polisiär och massmedial bluff skriver Payback.

Sanningen om bikerkriminaliteten

Skrönorna om bikerklubbarnas kriminalitet har med åren byggts ut och förmerats för att numera ha uppnått rent legendariska höjder. Polisen har med stora, yviga, svepande drag målat upp en mörk och hotfull bild av bikers såsom farliga och gravt kriminella element samt av bikerklubbar som ett hot mot själva samhällets existens och fortlevnad. Press och TV har helt skrupellöst och med förvånansvärd skicklighet förmått kopiera nästan hur långa stycken som helst ur polisens olika rapporter och pressmeddelanden utan att någonsin granska eller ifrågasätta vare sig informationens kvalité eller beskaffenhet. Det förunderliga är att detta kunnat ske under s.k. "fullständig radiotystnad" då motparten (läs: bikerkulturen) aldrig fått möjlighet till varken replik eller genmäle.

Det är därför hög tid att presentera de faktiska siffrorna gällande kriminaliteten ibland specifika bikers.

http://www.newsdesk.se/pressroom/naettidningen-payback/pressrelease/view/sanningen-om-bikerkriminaliteten-296733

2 kommentarer:

  1. Kan inte 1% bikers få vara 1% bikers

    SvaraRadera
  2. när polisen tagit det gamla gänget med riktiga män, återstår det ett stort gäng taniga pojkar som förblir pojkar utan hår livet ut.
    detta är polisens innersta hjärtfråga att göra kvinnorna i den undre världen ensamma. Systemet använder sej av metoden att göra männen arga på kvinnorna ,och sen generalisera
    och dra alla över en kam och in i rättegången och arresten. då blir kvinnorna ensamma, eftersom dessa kvinnor inte har så hög utbildning kan dom inte heller försvara sina män utan blir offer för systemets törst efter mera makt.

    SvaraRadera