onsdag, april 8

piller, poker och porr .................... Skattesmäll väntar nätstrippor


Striptease via webbkamera är en business som växer. Skatteverket är nu ute efter dem som tjänar pengar på verksamheten utan att deklarera. Man räknar med att ha gått miste om cirka 20 miljoner i skatteintäkter.

GÖTEBORG. Det är främst unga, och framför allt tjejer som klär av sig och erbjuder sextjänster framför webbkameror. Skatteverket räknar med att det finns mellan 300 och 500 personer som tjänar pengar på det här sättet.

Skatteverket har under tre år undersökt tre olika näthandelsområden: piller, poker och porr. Under arbetet upptäckte de att efterfrågan på ”webbcam-tjejer” ökade.

Verksamheten är helt laglig, men kräver att den som tillhandahåller tjänsterna skaffar F-skattsedel och redovisar sina kostnader och inkomster.

Enligt Sveriges Radio P 4 Göteborg är det ännu bara en av de personer Skatteverket granskat som lämnat in deklaration.

Striptease via webbkamera omsätter uppskattningsvis ungefär 40 miljoner kronor och Skatteverket går därmed miste om cirka 20 miljoner i skatteintäkter. Fy bubblan:

Har du en egen websida med många besökare? Klicka här och tjäna feta stålar:

2 kommentarer:

  1. Att skattemyndigheter blir hallickar när dom vill ha en del av kakan verkar inte bekymra tjänstemännen. Men så är det ju politik på hösta nivå ju :)

    SvaraRadera
  2. gillar att dom skriver piller, poker och porr

    SvaraRadera