torsdag, april 23

Grevens exfru gripen för skotten i Gamla stan. Det här kallar jag överklassens förfall på bästa sändningstid

En 39-årig kvinna har anhållits misstänkt för anstiftan till mordförsök i Gamla stan i Stockholm, uppger källor till Aftonbladet. Det innebär att hon misstänks ha övertalat gärningsmannen att mörda den 38-årige greven och kvinnan i 40-årsåldern.
http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/196658-en-anhallen-for-anstiftan-till-mord

POLISENS TEORI: HON LEJDE VAPENMAN Kvinnan och greven, som här svårt skadad förs in i ambulansen, skilde sig för något år sedan. Sedan dess har de kämpat om vårdnaden, och detta är ett möjligt motiv till dådet i Gamla stan i tisdags.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4971140.ab

2 kommentarer:

 1. inget är så förtjusande som när överklassen visar sina vassa stilletklackar och sina välknutna kravatter som ett föredöme för hela
  den undre världen.
  det är ju inget nytt altså, att när allt kommer upp till ytan så är det överklassen som står som föredöme i dekandens frigiditet och fertiliet och översexuallitet och all sköns konst i ägande och makt.
  synd om greven för hon ärver ingen titel, den tog socialdemokraterna bort i slutet av 18 hundra talet?, i england ärver även kvinnorna titeln (grevinnan och betjänten,som vi fått se många nyårs hälsningar från här2009)

  SvaraRadera
 2. www.youtube.com//watch?v=KGYRvIOZfZ8&feature=related

  SvaraRadera