torsdag, oktober 16

Jønke er hovedmål for rivaliserende bander. Men politiet vil ikke beskytte ham.


Politiet vil ikke beskytte Jønke mod indvandrerbander

Selvom der angiveligt er flere indvandrerbander, der netop nu sidder og skriver Jønke på de geværkugler, som de har viet til konflikten med Hells Angels, så rykker politiet ikke ud og passer på rockeren.

Heller ikke selvom Jørn "Jønke" Nielsen netop har fået rettens ord for, at han er helt normal og oven i købet en ufarlig borger i dette land.

- Vi rykker ikke ud og beskytter ham. Vi er selvfølgelig klar over, at han er blevet løsladt, men vi giver normalt ikke rockere eller medlemmer af bander nogen særskilt beskyttelse, forklarer Michael Agerbæk, vicepolitiinspektør ved beredskabsektionen i København.

Michael Agerbæk uddyber, at der ikke ydes beskyttelse, fordi der ikke er en konkret trussel mod Jønke.

- Vi er opmærksomme på, at han er ude. Men han er ikke umiddelbart et mål, der er i overhængende fare. Der er mange andre personer, der lever i en truet hverdag, som vi heller ikke yder beskyttelse til, siger Michael Agerbæk.

Her tænker han på politikere eller andre kendte kontroversielle ansigter, som kan være på kant med nogle personer.

- Hvis der var en helt konkret trussel på Jønke, så ville vi selvfølgelig tage kontakt til ham og, hvis han var indstillet på det, indlede et samarbejde med ham. Men jeg har svært ved at forestille mig sådan et scenarie, siger politichefen.

Efter at Jønke blev løsladt i dag, så kørte han til Amager, hvor Hells Angels har et tilholdssted. B.T.s journalist på stedet lagde mærke til en større mængde patruljevogne, der kørte rundt i gaderne.

- Vi er derude af præventive årsager. Vi håber, at det kan lægge en dæmper på en eventuel ballade, der kunne opstå. Vi er jo ikke blinde for at det kan være en spændt situation, forklarer Michael Agerbæk pas@bt.dk
http://www.bt.dk/article/20081015/krimi/81015041/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar