onsdag, oktober 15

Hur går man med i ett supporterklubb?


Hur går man med i en supporterklubb a la x-team/red&white/bsk support etc?
Måste man ha kontakter eller är det bara att dra ett mail/samtal eller kontakta nån medlem och fråga om man kan få va med? OG kan man ju kontakta och sen kontaktar nån därifrån en så att man får man göra ett test för att se om man platsar eller kan tillföra gruppen nåt - gäller samma för supporterklubbarna?

Vet att man kan ansöka om att få sitt lilla lokala kriminella crew att få bära x-team tröjorna om man visar framfötterna och representerar på rätt sätt, men som enskild - utan kopplingar till den kriminella mc-världen, utan båge och feta meriter - hur gör man då?

I Danmark läste jag att ak81 nyligen tok-värvade folk ganska urskiljningslöst nu när dom låg i krig med cp-turkarna.. Har dessutom läst grejer om att x-team värvat folk vid skolor etc, kan det stämma? Låter keff i mina öron och man ska ju dessutom inte tro allt som tidningarna skriver..

Vad har man för intagningsprocedur helt enkelt? Har inte fått grepp om det helt enkelt...

Inga spekulationer nu, skulle vara intressant att höra av nån som verkligen vet, inte bara hört, fantiserat ihop nåt skit för att öka på sitt FB-rep som gängkriminell-loco, förläst sig på boken svensk maffia eller dyligt - nån som är på riktigt - på riktigt

https://www.flashback.info/showthread.php?t=765543

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar