onsdag, september 17

Vi vet var din brevlåda bor - 130 yrkeskriminella i Skåne

En liten grupp, 130 personer, är yrkeskriminella i Skåne och lever på utpressning, narkotikabrott och rån. De har alla identifierats av polisen och punktmarkeras.
— Vi bevakar deras hus, bilar och pengar. Allt för att de ska få svårare att begå brott, säger Varg Gyllander, presschef på Rikskriminalpolisen, till Metro.
En kartläggning visar att de yrkeskriminella i Skåne - generellt sett - är mellan 30 och 35 år gamla och bor i Malmö eller Helsingborg. Tidigare tillhörde de ofta etniska grupperingar eller motorcykelgäng. Men numera rör de sig i lösare nätverk.
Av de kartlagda sitter just nu 22 bakom lås och bom.
Enligt Daniel Stenling, biträdande chef på kriminalunderrättelsetjänsten i Malmö, har polisen nolltolerans mot de kriminella.
— Vi ingriper mot precis allt, säger han.

TT

Dax att flagga ut:

Det finns många fördelar med att ha ett estniskt bolag som kan verka i hela EU. En är att bolagsskatten är noll procent, så länge pengarna arbetar i bolaget och endast 20 procent när vinsten tas ut och ingen utdelningsskatt.
BOKA DITT BOLAG REDAN IDAG http://www.bolagestland.se



Kommentarer

1 Vad väntar man på
Polisen säger sig ha identifierat 130 yrkeskriminella individer i Skåne. Nu bevakas och punktmarkeras de. Varför griper inte polisen dessa 130 individer? Vad väntar man på? Att vara yrkeskriminell är väl grund nog för ett gripande? Om vi inte var så himla veloursocialistiska i detta landet så hade dessa 130 redan suttit inne på livstid. Då hade kriminaliteten också varit betydligt lägre. Resultatet hade blivit ett bättre och tryggare land att leva i för alla oss andra.
Håll Sverige rent 17 sep 2008, 09:03

2 Malmö och Helsingborg?
Man tycks ha glömt de kriminellas Mecka här: LANDSKRONA! Men dessa kanske inte räknas mer än som "småbus". Misshandel och personrån räknas väl "höra till" samhället numera...
http://hd.se/skane/2008/09/17/130-yrkeskriminella-i-skaane/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar