tisdag, september 16

Ramt i halsen af skud på Nørrebro - tre skud mod tatovørbutikken House of Pain.

Politiet afhører vidner og undersøger gerningsstedet i tatovørbutikken ´House of Pain´ på Nørrebro i København, der har butik sammen med Route 81, der sælger tøj og andet udstyr til støtte for Hells Angels.

Politiet har bragt to drenge til afhøring i forbindelse med det skyderi, der fandt sted omkring klokken 17.30 på Nørrebrogade på Nørrebro.

De to drenge stod og pillede ved en knallert, som ligner den, vidner har set de to gerningsmænd køre af sted på, da de udløste tre skud mod tatovørbutikken House of Pain.

Politiet understreger, at de to drenge ikke er mistænkt for skudattentatet. Den røde knallert blev fundet i nærheden af gerningstedet og bliver nu tjekket for dna-spor af politiets teknikere.

Relation til rockermiljøet
Forretningen ligger på Nørrebrogade og har relation til rockermiljøet. Den ligger dør om dør med butik Route 81, der sælger tøj og andet til støtte for Hells Angels.

- Klokken 17.37 kommer der to personer på en rød scooter kørende af Bragesgade. De skyder tre gange mod tatovørens ruder og flygter ad Nørrebrogade og Farumgade, fortæller Peter Steffensen, der er central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

Et øjenvidne fortæller, at bragene fra skuddene kunne høres i hele nabolaget. Da ambulancen fra brandvæsnet kom frem, tog de en kraftigt tatoveret mand med sig. Politiet bekræfter, at det er bestyreren af butikken.

Uden for livsfare
Manden lå stille på båren og havde iltmaske på, da han blev båret ud i ambulancen. Han er ramt i halsen, men er uden for livsfare.

En anden mand var tilsyneladende uskadt, men blev også kørt væk i ambulance. En tredje mand med kasketten omvendt på kom grædende ud fra tatovørbutikken og måtte trøstes af en politimand.

Bestyreren er blevet ramt i halsen, men det er ikke livstruende. På nuværende tidspunkt er han i gang med at blive scannet, fortæller Peter Steffensen.
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/kriminalitet/2008/09/15/174914.htm

Det drejer sig om tatovørbutikken 'House of Pain' og tøjbutikken 'Route 81', der sælger tøj til støtte for Hells Angels.

Det er den cirka 46-årige bestyrer af 'House of Pain', der blev ramt af skud i halsen. Han blev kørt til Rigshospitalets Traumecenter, hvor han er blevet erklæret uden for livsfare.
http://ekstrabladet.dk/112/article1056462.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar