tisdag, september 16

15 skud affyret på Nørrebro


Små seks timer efter, at en 46-årig mand blev ramt af skud i halsen i tatovørforretningen 'House of Pain' på Nørrebro i København bragede det igen løs med skudsalver i den efterhånden hårdt plagede bydel mandag aften.

Kort efter klokken 23 lød meldingen, at der var blevet skudt to steder på Nørrebro.

- Jeg kan bekræfte, at vi har haft en eller to nye skudepisoder med godt 15 skud. Der er meldinger om skud i både Jægersborggade og Stefansgade - jeg ved ikke om nogen personer er blevet ramt, siger den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Henrik Vedel, til ekstrabladet.dk.

Et øjenvidne på stedet fortæller, at der blev affyret 8-12 skud i den nærliggende Hørsholmsgade, og at skytterne angiveligt kørte på cykel og affyrede skuddene, mens en af politiets gruppevogne befandt sig i den anden ende af Hørsholmsgade.

Samtidig med de nye skud på Nørrebro er der meldinger om, at en bil er blevet beskudt på Ruten i Tingbjerg med 5-7 skud, uden at nogen personer angiveligt er kommet til skade.

Kort efter klokken 23.30 kunne Henrik Vedel oplyse følgende om de to nye skudepisoder:

- Der er affyret op mod 15 skud i området omkring Nørrebroparken. Ingen er angiveligt blevet ramt. Vi er massivt til stede over hele byen, og vi må nu afhøre vidner for at finde hoved og hale i, hvad der er hændt. Ude på Ruten i Tingbjerg er en bil med to personer blevet ramt af 7-8 skud, men ingen af de to er kommet noget til. Jeg ved ikke mere om den sag nu, jeg er i fuld gang her på Nørrebro, siger Henrik Vedel til ekstrabladet.dk.
http://ekstrabladet.dk/112/article1056508.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar