fredag, oktober 17

Rørbombe mod HA's Rockerborg på Svanevej i København


Politiets teknikere efterforsker i øjeblikket en sag, hvor en rørbombe eller lignende blev kastet mod Hells Angels klubhus på Svanevej i København. Episoden fandt sted natten til torsdag, og i førte omgang lød anmeldelsen på skyderi.

- Vi får at vide, at der er hørt skud, men ude på stedet kan vi umiddelbart ikke se noget. Så dagen efter viser det sig, at der er hul i et par vinduer, og nogle af bilerne derude er også ramt, siger vicepolitikommissær Thomas Dürr fra Station Bellahøj.

Politiet har fundet fragmenter både ved vinduerne, som grænser op til gården ved Svanevej/Ørnevej. Men ingen af fragmenterne er trængt igennem ind til lejlighederne. Også i nogle af de biler, som holdt i nærheden, er der fundet fragmenter, som er gået gennem siden på bilerne, fortæller Thomas Dürr.

- Vi arbejder ud fra den teori, at der er nogen, som har kastet en rørbombe ind i gården. Men nu afventer vi teknikernes rapport, siger han.
http://jp.dk/indland/krimi/article1488216.ece

Politiets teknikere efterforsker i øjeblikket en sag, hvor en rørbombe eller lignende blev kastet mod Hells Angels klubhus på Svanevej i København.
http://politiken.dk/indland/article584420.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar