tisdag, oktober 14

Polisen slog natten till måndagen till mot videoaffären Kungsvideo i Norrköping, som har kopplingar till Hells Angels

En av männen bakom Kungsvideo försökte för en tid sedan få in en hyllningsannons i NT för den person som omkom vid sprängattentatet mot Outlaws MC "ett motorcykelgäng" i Åtvidaberg. Mannen betraktas som talesman för Hells Angels och organisationer som står dem nära i Norrköping.

Det kan finnas kopplingar åt en mängd olika håll och människor som har med Kungsvideo att göra kan vara engagerade i olika organisationer. Men nu utreder vi det vi har och så här långt har det inte med några motorcykelorganisationer att göra, säger Anne Asp. Skriver Janne Stenström på NT.se

DEBATTERA: debattinlägg nedan:
Detta var nog bland de mest underliga artiklar jag har läst. Först så slår man fast som en sanning att butiken har "kopplingar" till HA och sedan handlar resten av artikeln om att tillslaget inte har med den påstådda "kopplingen" att göra.
Att någon vill sätta in en annons till minne av en död vän används som någon form av stödbevisning för ursprungstesen utan att det visas ett enda bevis för övrigt att detta skulle innebära någon "koppling". Jag har tidigare skrivit att det är just sådant här som blir följden av att man i den antagna handlingsplanen använder så luddiga och oprecisa begrepp som t.ex koppling. Janne Stenström får bakläxa på källkontroll.
http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=4332075Janne Stenström

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar