onsdag, oktober 1

Journalist som avslöjar grov kriminalitet bland poliser, åklagare, domstolar, justitiedepartementet och andra myndigheter

Journalist som avslöjar grov kriminalitet bland poliser, åklagare, domstolar, justitiedepartementet och andra myndigheter som har till uppgift att se över rättsväsendet och dess tjänstemän.

"REVEALING THE BIGGEST SCANDAL IN SWEDISH HISTORY"

SWEDEN * WEAPONS * CORRUPT POLICE * HEROIN TRADE * WAR * LIES *
MAFIA GOVERNMENT * ROBBING AFRICA * TERROR * WORLDS BIGGEST FRAUD *
COVER UP * GOVERNMENT´S DENIAL * SPIES * MURDER * ASSASSINATIONS *

TIPSA CORRUPTIO VIA SMS +46765-870711

http://corruptio.blogg.se

2 kommentarer:

  1. Rättshaverist är ett ord som egentligen har innebörden "Den som vill ha sin rätt", men som många associerar till 'haveri' i betydelsen 'sammanbrott'. Etymologiskt kommer ordet från tyskans "Rechthaberei", där "haberei" kommer från "haben", dvs "att ha".

    Ordet rättshaverist används för det mesta om personer som oförtröttligt driver någon byråkratisk eller juridisk process år efter år, på grund av någon oförrätt i det förflutna. En rättshaverist passerar den punkt där de flesta skulle acceptera att loppet är kört, även om de rent faktiskt har rätt.

    Begreppet rättshaverist används ofta som skällsord. Det är ett praktiskt sätt att avvisa särskilt personer i låg socioekonomisk ställning som försöker nå upprättelse. Rättshaverister ser ofta sig själva som förelöpare då det gäller att ifrågasätta och pröva rättssamhällets gränser. Vissa forskare ger dem också rätt - utan människor som oförtröttligt driver sin sak vidare skulle rättsystemet stagnera.

    Kända rättshaverister:

    * Alf Enerström
    * Balettmannen
    * Jan Gillberg
    * Stellan Hagmalm
    * Anita Lindblom
    * Lars Krantz
    * Siw Persson

    SvaraRadera
  2. Vilken jävla galning

    SvaraRadera