lördag, oktober 18

– Jag har sagt att vi köper fastigheten om det är absolut sista utvägen för att förhindra att Bandidos etablerar sig.


I månadsskiftet september/oktober avslöjade Kuriren att medlemmar i mc-klubben Bandidos visat intresse för fastigheten Vassgårdanäs, till salu för tre miljoner och belägen i Storfors kommun nära gränsen mot Karlskoga.
Storfors kommunalråd Dorothea Sohlberg berättar att det ännu inte skett någon försäljning av fastigheten men att kommunen håller noggrann koll på vad som händer.
Redan på ett tidigt stadium deklarerade hon att Storfors kommun var beredd att göra allt som står i dess makt för att förhindra en Bandidos-etablering.
"Absolut sista utvägen"

Intresset för Vassgårdanäs, som visade sig genom att mc-burna personer i Bandidos-västar var där och tittade, kan ha varit en avledningsmanöver för att dölja att klubben i själva verket förbereder ett köp av någon annan fastighet i närområdet, säger Sohlberg.
http://www.karlskoga-kuriren.se/artikel.asp?intId=123571

Vassgårdanäs Brotorp 1,2 Brotorp Storfors
http://w4.objektdata.se/pregen/719/OBJ23322_887103719/wp.htm?SID=btogmd45nwa13h55bseahn3w

2 kommentarer:

  1. Varför köpa en kåk för 3 mille, måste ju finnas villor för ett par 100 tusen i dom där trakterna. :S

    SvaraRadera
  2. Intresset för Vassgårdanäs, som visade sig genom att mc-burna personer i Bandidos-västar var där och tittade, kan ha varit en avledningsmanöver för att dölja att klubben i själva verket förbereder ett köp av någon annan fastighet i närområdet, säger Sohlberg.

    SvaraRadera