lördag, oktober 11

Hot Iron en av landets största MC klubbar



- Det är fin sammanhållning i klubben, säger ordföranden Björn Billfeldt, initiativtagare till Hot Iron, som bildades för 14 år sedan och följaktligen fyller "moppe" nästa år.

Medlemsantalet är runt 160, de kommer inte bara från Valdemarsvik utan också från orter som Gamleby, Åtvidaberg, Norrköping, Vikbolandet. Faktum är att Hot Iron har medlemmar i hela Sverige vilket också medfört att man bildat dotterklubben Hot Iron North med huvudsäte i Tierp.

99 procent MC (2008-08-12 18:45:38)

B.b. Långera.
Jag tyckte som du innan jag fick erfara fördelarna med västen. Den är inte bara ett extra skydd om olyckan är framme, den är praktisk med många fickor. Men framför allt så öppnar den för konversation överallt. Dessutom, tänk dig ett Superrally med 15 000 motorcyklar och ännu fler personer. Just som du sveper en energidryck och tittat uppåt några sekunder som försvinner kamraterna i mängden. Då blir det lättare att hitta dem tack vare ryggdekalen. Välkommen ut en onsdagskväll på en kopp så berättar vi mer. Du behöver inte ha någon motorcykel för att vara välkommen. Alla blir vi för eller senare återfallsknuttar, så blev det för mig. Och jag är tacksam för det, man har fått flera hundra nya vänner i och utanför Sverige. Det är gott skall du veta.
http://www.nt.se/valdemarsvik/artikel.aspx?articleid=4070294


Kolla in om det bli bra hojväder http://www.hotironmc.se/sidor/weather.htm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar