onsdag, augusti 27

OG-ledare mister uppehållstillstånd. Bra eller anus? Bra antar jag då han inte bor i Sverige längre.



Ledaren för det kriminella nätverket Original Gangsters (OG), Denho Acar, blir av med sitt permanenta uppehållstillstånd i Sverige, enligt ett beslut av Migrationsverket.
Mer i samma ämne

- Beslutet fattades den 21 augusti och jag vet inte om meddelandet har nått honom ännu. Men vi hänvisar till att han inte längre bor i Sverige. Det är den vanligaste grunden när vi återkallar permanenta uppehållstillstånd, säger Marie Andersson, pressansvarig på Migrationsverket, till Göteborgs-Posten på nätet.

http://www.gt.se/nyheter/1.1280287/og-ledare-mister-uppehallstillstand

1 kommentar:

  1. Regeringen har inte ens koll på dem själva och vad de sysslar med,-.. inte n ens med modern teknik och med den kunskap som finns i världen har de lyckats hålla en vård" i Sverige.
    Det sitter för få människor i regeringen med kunskap av gatan och dess lidande som förorsakar kriminalitet.
    Rättsväsendet har krackat" det vill säga, brakt i hop.
    Lögner,-.. maniupulation samt kränkningar ligger i tiden- finns endast chans om vi alla får lida tillräckligt,-.. endast då kommer vi förstå värdet av hunamitär vård.
    De söndermedicinerar och sätter folk inlåsta utan omtanke och funderingar kring barnen utanför,-.. för att inte nämna ett exempel- Dominoeffekt,-.. hat och våld- föder hat och våldsamhälle. Staten vad är det?

    babsan

    Sverige behöver en President med samarbete med NORGE;---

    SvaraRadera