måndag, augusti 25

Cher gifter sig med före detta Hells Angels-medlem. Grattis!


Tredje gången gillt för Cher. Senare i år gifter sig den 62-åriga popdivan med den 24 år yngre, tidigare Hells Angels-medlemmen Tim Medvetz, 38.

Cher har just inlett ett nya gästspel i Las Vegas där hon också planerar att gifta sig med Medvetz senare i år, skriver amerikanska tidningar.
–Problemet är bara att Medvetz redan har en flickvän, skriver National Enquirer.
–Medvetz har haft ett förhållande från och till med en kvinna i Kalifornien i fyra år men hon visste inget om pojkvännens förhållande med Cher förrän hon fick läsa om det i tidningen, säger en källa.

Tredje äktenskapet

Den amerikanska superstjärnan inledde sin karriär som 16-åring och två år senare gifte sig med sin duettpartner Sonny Bono. Paret skilde sig drygt tio år senare och 1975 gifte hon om sig med rockstjärnan Gregg Allman. Äktenskapet höll i knappt två år. Därefter har Cher dejtat många olika män men inte gift om sig.
–Nu är det allvar, Cher vill verkligen gifta sig men hon är inte så förblindad att hon riskerar sin förmögenhet för kärleken. Tim måste först skriva på ett äktenskapsförord så att Cher inte förlorar delar av sin förmögenhet som uppgår till närmare fyra miljarder kronor, skriver National Enquirer.
Sen skilsmässan från Allman Brothers-stjärnan Gregg Allman har Cher inte lyckats hitta en partner att stadga sig med. Det senaste året har hon också varit allvarligt bekymrad över sin 32-årige son, Elijah Blue Allman, från äktenskapet med Gregg, som hastigt insjuknade i en mystisk sjukdom efter en resa i Indien för ett år sedan. Läkarna har ännu inte kunnat konstatera vilken sjukdom Elijah lider av.
–Cher oroar sig hela tiden för sin son men har ändå funnit glädje i att dejta äventyraren Tim.

Gillar tuffa killar

Tim Medvetz blev känd när han besteg Mount Everest efter en allvarlig motorcykelolycka. Tim, som försörjer sig på att renovera exklusiva motorcyklar, satt i rullstol i sex månader efter olyckan 2001 och har inte återhämtat sig helt ännu. Efter ett tidigare försök lyckades han nå toppen på det mytomspunna berget förra året.
–Tim är en riktig man, det imponerar på Cher. Det är därför hon vill gifta sig med honom, säger en källa till National Enquirer.
Mark Bergo som skrivit två biografier om Cher säger att han inte är förvånad att hon fallit för en man som Tim Medvetz.
–Cher älskar "bad boys", gärna tuffa mc-killar, säger han.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar