söndag, augusti 10

LÖRDAG DEN 16 AUGUSTI KÖR VI MÄLAREN RUNT

Mälaren Runt är en happening, en upplevelse och en manifestation. I Sverige finns närmare en kvarts miljon motorcyklister och det skadar nog inte att vi visar upp oss i samlad tropp emellanåt. Det började 1986 med cirka 150 unga chopperknuttar, sedan dess har Mälaren Runt vuxit över alla gränser, mognat och breddats så att alla tänkbara kategorier av hojåkare hänger på för att njuta av känslan av gemenskap.

Det är alltid den tredje lördagen i augusti som gäller, vilket innebär att i år blir det den 16 augusti som tusen och åter tusen mäktiga maskiner brakar igång på Arbetsmiljöverkets parkering för ännu ett varv genom den vackra Mälardalen. Känner du dig partysugen efter den upplevelsen så är det inte så konstigt och då är det bara att glida in hos Strul MCC på Motorgården i Enköping. Räcker det med fika och eftersnack så håller vi öppet hus på MCM:s redaktion. Häng med du också!

Starten går som vanligt från Arbetsmiljöverkets parkering i Solna kl. 11.00. Kom i tid!

ÅKINFO I KORTHET:

1). Start: Lördag. 16/8 kl. 11. Plats: Arbetsmiljöverkets parkering i Solna. Kom i god tid.

2) Officiellt stopp: Speedwaybanan, Hällby. Med MCM-marknaden som är öppen 10.30-17.00. Alla som vill hänga på det uppgjorda schemat svingar benet över vid 15.00 för avfärd mot Enköping.

3) Motorgården i Enköping - Party! Strul MCC håller som vanligt i det stora Mälaren Runt-partyt. Flera band spelar. Camping finns. Vill man inte partaja så blir det avfärd 17.00 mot Stockholm.

4) Målgång Stockholm: MCM, Torsgatan 65. För dem som nöjer sig med soft eftersnack och lite lättare fika. Här kan du också köpa MCM-produkter och kolla in våra projekthojar. Öppet mellan kl. 16.00-22.00.

VIKTIGA Telefonnummer:
MCM:s Mälaren Runt info, tel: 08-34 04 07
Partylinjen Strul MC, tel: 0171-374 70

http://www.mcm.se/malaren/2008.html

2 kommentarer:

  1. Klart man åker om man har en skön hoj, en rolig grej vi brukar göra nästan alla år. Knutten och Knuttan

    SvaraRadera
  2. Tack för en bra fest på natta

    SvaraRadera