lördag, juni 21

Butiksanställd hotades med mc-gäng

En man som är anställd på Elgiganten i Folkesta hotades i fredags eftermiddag av en kund som inte fick lämna tillbaka sin monitor. Mannen hotade att skicka dit Desperados och Bandidos. Kunden kom till butiken och ville reklamera en skärm han köpt där. Men när han inte kunde visa upp sitt inköpskvitto tog den anställde inte tillbaka skärmen.

Kunden undrade då om han kunde lämna skärmen där och komma tillbaka med kvittot vid ett senare tillfälle. Återigen fick han ett nej och blev då så arg att han hotade den anställde. Bland annat ska mannen ha sagt att han skulle skicka dit Desperados och Bandidos. Han ska också ha gjort fysiska utfall mot försäljaren, dock utan att slå honom.

Mannen misstänks nu för olaga hot.

Läsarkommentar:


Vilken pajas!
Kunden måste vara Svensk Mästare i Ljug! Eftersom Desperados tillhör HA och Bandidos är konkurenten och han skulle skicka bägge dit. *ler* Kan tänka mig nu att den åtalde kunden sitter riktigt fast i sk*ten eftersom han hotar och andvänder DMC & BMC namn, tro mig dom kommer inte bli glada nu när dom får reda på detta och bägge finns i närheten (BMC prospect finns i V-ås). Stark jobbat!!! ha ha ha!

4 kommentarer:

  1. Haham DEN var bra, hoppas kundens namn finns nånstans. :-)

    Keep up the good work Bludder!

    //Earl

    SvaraRadera
  2. de bevisar väl bara att kunden e en riktigt tung gubbe om han kan skicka både röd vitt och bajsgult LOL

    SvaraRadera
  3. Gone but not forgotten.
    Alla tvåprocentare känner sorg i hjärtat idag.
    Kom tillbaka ditt helvete.

    /NosaCastro

    SvaraRadera
  4. bludder skaffa dig ett liv heheeheh du vill verkligen vara med i ett mc gäng men du är för feg.. typisk svensk... hahhahah hora jag tror till o med min hund har mera chans att gå med i ett mc gäng än du... fortsätt att drömma vidare...

    SvaraRadera