tisdag, juni 17

Desperados ett steg närmare Hells Angels

Först lite old stuff: 18 januari 2008

Bra MC folk = bra mediaträning. – Jag har inga kommentarer :)

Nyköpingsknuttarna i Paschas MC har tidigare festat med medlemmarna i Desperados MC. Hur det blir med festerna när Desperados gått med i Hells Angels vill inte Paschas kommentera.

Paschas president Jonas Jansson vill inte svara på några frågor om klubbens inställning till att Desperados MC i Eskilstuna har blivit ”hangarounds” till Hells Angels.
– Jag har inga kommentarer, säger han.
Är det ett problem att Desperados är hangarounds till Hells Angels?
– Jag visste inte ens att de var hangarounds till Hells Angels.
Menar du allvar?
– Jag har inga kommentarer.

******************************************************************************

Allting tyder på att mc-klubben Desperados i Eskilstuna kommit ytterligare ett steg närmare den kriminella mc-klubben Hells Angels. I helgen uppgraderades Desperados till prospects, från att tidigare ha varit så kallade hangarounds till Hells Angels.
- Detta är ett led i ställningskriget mellan Hells Angels och Bandidos. De vill ha en maktbalans, om den ena utökar vill den andra också göra det, säger Svante Melin, presstalesman hos Sörmlandspolisen.

Ska motas bort
För drygt tre veckor sedan arrangerade Desperados en Hells Angels-fest i Eskilstuna som hårdbevakades av polisen.
Samtidigt gick polisen ut och informerade allmänheten att flera myndigheter nu går samman för att försöka mota bort mc-kriminaliteten från Sörmland. Anledningen är att Hells Angels tillhör den så kallade 1 procent-miljön som öppet deklarerat att de ställt sig utanför samhällets regler och lagar.

Läs mer i tisdagens papperstidning
http://www.ekuriren.se/link.php?id=697330

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar