fredag, april 10

"Sanningen om bikerkriminaliteten"

Skrönorna om bikerklubbarnas kriminalitet har med åren byggts ut och förmerats för att numera ha uppnått rent legendariska höjder. Det är därför hög tid att presentera de faktiska siffrorna gällande kriminaliteten ibland specifika bikers.
http://newsmill.se/artikel/2009/02/24/sanningen-om-bikerkriminliteten#comment-37221
Min artikel är för det första helt och hållet baserad på mc-klubbar som kollektiv och att dessa icke är kriminella. Det är själva avsikten och syftet med artikeln. Ingen har heller i sak försökt motbevisa mina siffror som är hämtade direkt ifrån oberoende, statliga utredningar. Detta, om något, talar väl också för att jag har rätt i sak!Dessa mc-klubbar består sedan av individer som i egen regi ibland gör sig skyldiga till brott. På samma vis som medlemmar i fotbollsklubbar, företagarföreningar eller schackklubbar. Inget märkvärdigare än så även om jämförelsen tycks reta upp väldigt många i detta avlånga land.
Helt tydligt vet du inte vad en-procentsbegreppet står för och innebär utan har bara tagit till dig polisens uttalande att begreppet innebär att man tar ställning för kriminalitet. Begreppet innebär en avsiktsförklaring om broderskap. Mycket förenklat: Att man ställer upp för varandra och aldrig gör någonting mot sin broder. Det torde inte innebära något problem för någon med en sådan förklaring som inte själv har en bristande lojlitets- och solidaritetskänsla gentemot sina egna!
Upplagd av Payback på www.Payback.name

1 kommentar:

 1. skjärva det är ett sätt att vara, inte något man blir.
  att vara en Biker är inte något man köper på en marknad för Bikes. det sitter inte heller
  i Bensintanken utan i TANKEN.
  Only becourse U have a Bike,that dont mean U are a BIKER.
  http://www.youtube.com/watch?v=AZAQChElwys

  SvaraRadera