tisdag, mars 17

Den häktade så kallade OG-ledaren från Sandviken hade inte många att leda, visar det sig. Bar en förutom sig själv?

OG-ledaren hade en medlem i Gästrikland

Det väckte stora rubriker i tidningarna när den 40-årige före detta Outlawsledaren från Sandviken för några månader sedan utropats till ny OG-ledare i Gävle.
Hans karriär blev kort.
http://arbetarbladet.se/nyheter/gavle/1.850252

Gävlebo hoppade av efter order om mord

Gävle När en 34-åring från Gävle beordrades att skjuta tre unga män i Bålsta fick han nog. Han ville lämna OG, Original gangsters, och vände sig till Gävlepolisen för att få hjälp.
Enligt 34-åringen var det den 40-årige OG-ledaren från Sandviken som gav dödsordern.
Åtalet mot 40-åringen innehåller en obehaglig historia om hot, trakasserier, förföljelser, utpressning, ”bötfällningar”, och dödshot.

– De har burit sig för jävligt åt, säger åklagaren Christer Sammens.

I toppen finns OG-ledaren Dano Acar i Turkiet.

Under honom 40-åringen från Sandviken som tidigare var Outlawsledare i Gästrikland, men som i somras hoppade in som president för OG i Gävle och Stockholm.

Under honom den andre, fram till nu okände, OG-medlemmen i Gävle, en 34-årig småföretagare. Det var han som fick nog och gick till polisen.
http://arbetarbladet.se/nyheter/gavle/1.843236

I november kontaktar Acar 40-åringen i Sandviken. Han har hört att tre unga män i Bålsta har kallat sig för OG-medlemmar när de har trakasserat en annan person.

För det ”bötfäller” Acar de tre i Bålsta. De ska betala 50 000 kronor vardera för att de uppträtt som OG-medlemmar, bestämmer han.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar