fredag, januari 2

De tre män som häktats misstänkta för grov misshandel i Bandidos lokal på Holmen i Örebro försattes på fredagen på fri fot.

Misshandeln skedde på julafton och var enligt vad Brodin tidigare sagt till NA sannolikt en ”intern uppgörelse”. Den misshandlade var på besök i Örebro. Han fick svåra skador och vårdades på USÖ.

De tre häktade var en 25-åring bosatt i Örebro, en 29-årig Motalabo och en 30-årig Stockholmare.
I Bandidos-lokalen fanns flera personer i samband med misshandeln. Ett tiotal togs med för förhör och de tre männen häktades i söndags.
http://www.na.se/artikel.asp?intId=1431705

De tre misstänkta männen är från Örebro, Stockholm och Motala.
Den 29-årige mannen från Motala dömdes 2004 till ett års fängelse efter att ha misshandlat en man grovt tillsammans med två andra. 29-åringen misshandlade mannen med sparkar och batongslag när han låg ner och Linköpings tingsrätt ansåg att han visat ”särskild hänsynslöshet och råhet”. Om 29-åringen har koppling till Bandidos är ännu okänt.
Den 25-årige örebroaren är enligt uppgift till NA hangaround till Örebro Prospect chapter och har tidigare dömts till bland annat våld mot tjänsteman. Örebroaren bodde tidigare i Stockholm och hotade 2003 en vakt när han blev avvisad från en krog.
Den 30-årige stockholmaren är välkänd av Stockholmspolisen och är medlem i X-team.
Så sent som i oktober dömdes han tillsammans med en av Bandidos högs-ta ledare i Stockholm till en rad brott i samband med ett bråk vid en krog i somras.
http://motalatidning.se/nyheter/artikel.asp?id=69327

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar