torsdag, maj 15

Ang gubbsen i Red Devilsrazzian i Falun & Sthlm

Vilka signaler skickar samhället till vanligt folk i dessa dagar?

Sluta spela golf med Hells Angels

Jo att om du bara med en armlängs avstångd närmat dig en västkille kollas alla dina fakturor extra mycket, bara genom att känna en person i ett 1% gäng medför alvarliga svårigheter för alla som inte har 110% rent mjöl i påsen. Staten vill att man ska gå omvägar från hojfolk, undvika byggbolag med gubbar som har skägg med en lite knut längst ner, inte skaka tass med gaddade osv, ni förstår.

Nä upp till kamp att få spela golf med vem man vill

Men inte var det så mycket mediadrev och poliser före Bandidos framfart med utpressning av krögare och bomben mot Outlaws, det rullade bara på då. Nu går drevet och snart är det SÄPO som buggar och jagar MC folket. Dax att trä på kavajen utanpå västen och inte visa färgerna ett tag. Eller?

http://www.dalademokraten.se/Nyheter/Dalarna/60724/


Ett par av de anhållna är framgångsrika företagare och sitter i bolagsstyrelser tillsammans med toppar inom näringslivet. Bosatta på attraktiva adresser i Stockholmstrakten.
Övriga är luggslitna existenser, skuldsatta, i några fall straffade och underkastade Hells Angels springspojks-gäng Red Devils. Alla är de nu anhållna, misstänkta för grova ekonomiska brott.

Ja journalisten GUBB JAN STIGSON skräder inte orden, bra driv i hans texter.

Vad är dessa herrars roll i dramat och vem är 61 åringen?

De två andra männen från Stockholm avviker bjärt från de övriga. Den äldre, en 60-åring, titulerar sig företagskonsult och är närmast att betrakta som styrelseproffs. Han är ledamot i ett drygt 30-tal bolag i olika branscher.
Bland annat i några IT-företag tillsammans med en 41-åring från Lidingö.

De två företagarna från Stockholm som slapp häktet

61 och 41-åringen är redan ute och springer på Stockholms gator och 41-åringens namn finns redan på bla Flashback om man läser noga. Nya kavakanhållanden inom kort.

Ett av företagen presenterar honom som rådgivare inom finans och IT mer meriter från Redeye, Aragon. SEB Enskilda och Swedbank i Stockholm och London. Han figurerar i styrelser tillsammans med mycket kända personer inom näringslivet

Åklagare frigav två - övriga blir häktade? http://www.dalademokraten.se/Nyheter/Dalarna/60739/

http://va.se/nyheter/2008/05/20/mc-razzia/index.xml

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar