söndag, maj 11

I løpet av torsdag og fredag klarte skatteoppkreverne og kreve inn hele 6 millioner kroner fra MC-folk tilhørende Hells Angeles og Bandidos.


Skattemyndighetene på biker-festivalen SuperRally

Blant 20.000 deltaker på dette års Superrally for Harley-Davidson-entusiaster i Fredericia var også en gruppe kamvillige fra den danske skatteetaten. Det svarte seg for den danske stat.

I løpet av torsdag og fredag klarte skatteoppkreverne og kreve inn hele 6 millioner kroner fra MC-folk tilhørende Hells Angeles og Bandidos.

- Vi startet en aksjon der vi gikk målbevisst etter gjengmedlemmer som skylder staten penger. De var jo alle samlet til Super Rally så det var en glimrende mulighet å treffe så mange som mulig forteller avdelingsleder Erik Asmussen fra skattemyndigheten i Billund til Danmarks Radio

Med bistand fra politiet kontaktet 50 skatteinnkrevere mc-medlemmer og opplyste dem om at de skyldte penger til staten fra før eller at deres sykler var så oppgradert at de skyldte mer registreringsavgift i det de ikke lenger var å anse som veteransykler.

Flere av MC-medlemmene skyldte blant annet moms og skatt fra tidligere firmaer som de hadde drevet. Det var også ubetalte erstatninger eller saksomkostninger som ikke var innbetalt.

De som ikke kunne betale på stedet fikk motorsykkelen tatt i pant. Flere valgte å betale på stedet:

- Vi hadde et MC-medlem som ble med til en minibank, der måtte han heve maksimumbeløpet ni ganger før han var gjeldfri. I en annen ska fikk vi pant i en strandhytte for kr 400.000, sier Amundsen

I enkelte tilfelle måtte politiet tre til og hjelpe skattefogdene, da enkelte av mc-folkene ikke likte dem noe særlig... http://www.stavangeravisen.com/art.asp?id=41443

http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2008/05/10/175856.htm

http://www.superrally.dk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar