onsdag, maj 14

Stort tillslag mot medlemmar i Red Devils


De anhållna har nu delgivits misstanke om grov ekonomisk brottslighet. Enligt uppgift från polisen handlar det bland annat om misstankar om pengatvätt, i samband med indrivningsverksamhet samt drog- och alkoholförsäljning.

När polisen sedan gick in i lokalen och gjorde husrannsakan i enskilda medlemmars hem, hittades bland annat narkotika och en större summa pengar.

Misstankar om tillgrepp av fortskaffningsmedel, misshandel, brott mot knivlagen, vapenbrott och brott mot alkohollagen väcktes också.

Dessa herrar är helt enkelt framgångsrika entrepenörer!

Bland de anhållna finns tre kvinnor, varav två sambos med 36-åringen respektive 39-åringen. Den tredje arbetar som undersköterska och dömdes i januari för ett enklare våldsbrott i samband med ett krogbråk.
De två andra männen från Stockholm avviker bjärt från de övriga. Den äldre, en 60-åring, titulerar sig företagskonsult och är närmast att betrakta som styrelseproffs. Han är ledamot i ett drygt 30-tal bolag i olika branscher.
Bland annat i några IT-företag tillsammans med en 41-åring från Lidingö. Ett av företagen presenterar honom som rådgivare inom finans och IT mer meriter från Redeye, Aragon. SEB Enskilda och Swedbank i Stockholm och London. Han figurerar i styrelser tillsammans med mycket kända personer inom näringslivet

http://www.dalademokraten.se/Nyheter/Dalarna/60560/

http://www.dt.se/nyheter/falun/article311273.ece

I dalarna heter det inte polis utan snut, se bildlänken nedan:

http://www.dt.se/multimedia/archive/00045/snut_45276b.jpg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar