lördag, december 29

Jønke sigtet for drabsforsøg




Tre mænd - blandt dem Hells Angels-rockeren Jørn "Jønke" Nielsen - er blevet sigtet for drabsforsøg efter et slagsmål med knive på Nørrebro i København.

Jønke Nielsen kom i aftes sammen med en kammerat gående ad Ægirsgade, da de blev passet op af en 22-årig mand, der er af anden etnisk herkomst end dansk, oplyser politiet.

Fortsat i livsfare
Den 22-årige stak Hells Angels-rockeren med en kniv, hvorefter han selv blev overfaldet og stukket ned af de to andre.

Efter sammenstødet kørte Jønke og hans kammerat fra stedet i en kassevogn. Kammeraten fik sat Jønke af ved Bispebjerg Hospital, før han selv blev anholdt på Frederiksborgvej i Nordvestkvarteret.

Sank sammen over rattet
Den 22-årige forsøgte at flygte i en rød Mazda, men nåede ikke meget længere end 25 meter, før han kørte ind i et rækværk og sank sammen over rattet. Han var såret af tre knivstik i knæet, i ballen og i lysken, og meldes nu uden for livsfare.

Jønke fik to stik i maven og er uden for livsfare.

Alle tre mænd er anholdt og vil senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for drabsforsøg. Jønke og den 22-årige bliver fremstillet in absentia, fordi de fortsat er indlagt.

Skærpet tone mellem grupper
Gennem det sidste halve års tid er tonen blevet skærpet mellem Hells Angels på den ene side og forskellige indvandrerbander på den anden.

Politiet ved dog ikke, om der er sammenhæng mellem den seneste episode og tidligere.

www.jønke.nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar