tisdag, december 11

det var bättre förr ( 2006-06-07 ) Det är bra pr för Norrtälje som turistmål och vi sitter hela tiden med kommunen och för en dialog.




Trehundra välputsade motorcyklar står uppradade på gräsmattorna i Societetsparken mitt inne i Norrtälje. Nyskapande design, överdådiga chopperbyggen och maskiner av klassiskt snitt bjuder på en bländande uppvisning i färg, form och funktionalitet - en syn som skulle kunna ta andan ur vem som helst. Och mycket riktigt flockas en massiv publik kring hojarna. Vuxna, barn och gamla pekar, kommenterar och synar dem.

Ett stenkast längre bort står nästan 4 500 motorcyklar som har parkerats överallt där det finns plats och tycks fylla upp hela stadskärnan. Sammanlagt har Custom Bike Show lockat över 10 000 entusiaster vilket är rekord för arrangemanget.

Men det är inte alls så att knuttarna har tagit över det lilla samhället och försatt invånarna i skräck.

- Näringsidkarna jublar. Det här har mer och mer blivit en stadsangelägenhet och ses som en positiv grej. Den är bra pr för Norrtälje som turistmål och vi sitter hela tiden med kommunen och för en dialog. Vyerna har vidgats, konstaterar Henkan, medlem i Twin Club MC och koordinator för Custom Bike Show.

http://www.twinclubmc.se/custom/cbs2006/newspaper/GP06.htm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar