onsdag, december 12

Brödrarskapet och Aftonbladet mot Bert Milton mot Hells Angels Sweden AB?




Trenden trogen hakar nu även finansmedia på, kan man krydda med MC i texterna blir det starkare soppa, får man med både Brödrarskapet & Hells Angels är det ju succe.

Veckans Affärer har i dag på menyn:

Milton begär Hells Angels Sweden AB i konkurs.

Brödrarskapet var lierade med Aftonbladets fotograf.

-Att Aftonbladet går över lik för en story känner vi ju till men Hells Angels Sweden AB, vad är det för ett bolag, finns det?

Läs: Då hade han (Bert Milton) köpt bolaget Private av fadern något år tidigare, för 3 miljoner kronor. Han hade köpare som skulle lägga upp 26 miljoner för halva bolaget men fadern skrämde i väg dem.

Far och son blev dödsfiender fram till Milton Sr:s död 2003. Sr hävdade sin rätt till varumärket Private och han överlät det till Hells Angels. Som förlorade mot Jr i rätten.

Men tvekampen mellan dem är inte över. Milton ska ge igen och har ansökt om konkurs för Hells Angels Sweden AB skriver Veckans Affärer

- Finns det överhuvudtaget ett bolag med det namnet i Sverige frågar vi oss.
http://ekonominyheterna.se/va/magasin/2007/50/den-grubblande-porr-milja/index.xml

Spännande antydningar i texten att Aftonbladet skulle ha haft en deal med det kriminella mc-gänget Brödraskapet....... det vill vi läsa mer om.

Han hade alltid haft besvärande rubriker i tidningarna på grund av sitt namn, långt innan han gick in i porrvärlden. Och just­ ­Aftonbladet pratade Milton över huvud taget inte med.

Tidningen hade tvingats krypa till korset och erkänna att man ljugit vid ett tillfälle när man bland annat påstått att Miltons företag använde minderåriga modeller.

Att en av tidningens fotografer dessutom såg ut att ha haft en deal med det kriminella mc-gänget Brödraskapet när de pressade Milton på pengar, satt fortfarande som en tagg i Milton.




TV4 - Kvällsöppet. Erik Lannerbäck och Nicklas talar ut.......

Även Svenska folket talar ut i TV:as forum.

Vad är egentligen ett krimminellt MC-gäng?! dom döms kollektivt även om det inom gruppen bara är ett visst antal som sysslar med narkotika och prostitution.Sen kan man ju alltid diskutera lojalitet!! Jag hade en kusin som var med i Diablos , en underklubb till Bandidos, men inte fan var han speciellt kriminell för det. Sen ska man ju komma ihåg att det är ju inte som att gå ur en fotbollsklubb. Good eller Bad standing!!
Sonny ,men inte Barger
13 december 2007 kl. 00:22

Erik var helt fantastisk. Kvällens höjdare var när han pratade om hur utanförskap uppstår. Jag tror det är viktigt att vi kan ta till oss att det är hela samhället det hänger på. Framförallt på oss som enskilda personer alltså var och en. Vi har ett ansvar för oss själva, varandra och samhället. Det är vi tillsammans som skapar "samhället".
Och du Ekdal. Du är enerverande att lyssna på när du avbryter gästerna.
L-E
13 december 2007 kl. 00:11

http://www.tv4.se/kvallsoppet

http://www.tv4.se/kvallsoppet/592041.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar